Ενημέρωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2023-2024

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο αγιασμός θα γίνει την Δευτέρα 11/9/2023 στις 9:30 το πρωί. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων στον 1ο όροφο του σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν από την δυτική είσοδο του σχολείου, αυτή που βρίσκεται από την πλευρά που είναι οι βρύσες του σχολείου, η είσοδος στο εσωτερικό του σχολείου θα γίνει επίσης από την πόρτα που είναι δίπλα στις βρύσες.

Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για εμένα αλλά και για όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου να παρευρεθείτε και εσείς  έτσι  ώστε να γνωριστούμε και να θέσουμε τις βάσεις για μία άριστη συνεργασία, την οποία είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι θα έχουμε.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την σχολική τσάντα γιατί θα τους  δοθούν τα σχολικά βιβλία. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι θα τους δοθούν 3 έγγραφα: 1. Το ατομικό δελτίο  υγείας  μαθητή  για τους μαθητές και μαθήτριες της Α τάξης 2. Μία υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα προσωπικά στοιχεία σας και να το προσκομίσουν τα παιδιά σας όσο πιο σύντομα γίνεται στο σχολείο ώστε να μπορούμε να επικοινωνούμε απρόσκοπτα μαζί σας. 2. Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου για την πρώτη βδομάδα.

Όσον αφορά την μεταφορά  οι μαθητές και οι μαθήτριες της Αγίας Παρασκευής θα πάρουν το αστικό λεωφορείο της γραμμής στις 8:30 το πρωί και στην επιστροφή θα πάρουν επίσης το λεωφορείο της γραμμής όταν ολοκληρωθεί ο αγιασμός. Τα ταξί έχουν ειδοποιηθεί  ανάλογα .

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Μαρία Κοντούλα